V*DILI LJUBAV U GARAŽI: Umrla i Nina Stamenković!

ČAČAK – Nina Stamenković (24), poslije tronedjeljne borbe za život, preminula je jučer u Beogradu nakon trovanja ugljen-monoksidom u garaži u čačanskom naselju Vinara, poslije v+đenja ljubavi s dečkom Nemanjom Novakovićem (26), koji je umro na licu mjesta.
– Ninino srce nije izdržalo, ljekari su jučer pokušali da je reanimiraju, ali, nažalost, u 13 časova roditeljima su saopštili tragičnu vijest. Nina je sve vrijeme boravka na odjeljenju toksikologije Vojnomedicinske akademije provela u komi, disala je pomoću aparata, a ljekari nisu mogli da se izbore s edemima na mozgu – kaže rođak porodice Stamenković67414_1nin

Roditelji bdili

Ninini roditelji Marina i Dejan sve vrijeme su bili uz nju, pa tako i jučer, kad je prestalo da kuca njeno srce.

Tragedija mladog para dogodila se 7. februara, kad su u garaži zgrade u kojoj je mladić stanovao vo*ili ljubav. U garaži na kojoj nije bilo prozora, a koja je bila zatvorena, Nina i Nemanja su ostavili upaljen motor njegovog audija kako bi se ugrijali, međutim, otrovni gas je pokosio to dvoje mladih ljudi. Mladić je pokušao da otvori vrata garaže, ali je uspio samo da izađe iz automobila i otvori vrata na njemu, budući da je pronađen mrtav na betonu. Djevojku na zadnjem sjedištu i mrtvog mladića pored „audija“ pronašao je Nemanjin otac.

Završila Muzičku akademiju u Sarajevu

Nina je završila Muzičku akademiju u Istočnom Sarajevu, odsijek za flautu, i prošle godine je upisala master studije.

Nemanja, koji je bio uspješan privrednik i sportista, sahranjen je tri dana nakon nesreće na seoskom groblju u selu Donja Trepča, gdje je najviše vremena provodio, uz prisustvo mnogobrojne rodbine, prijatelja i ljudi iz svijeta privrede.

V*DILI LJUBAV U GARAŽI: Umrla i Nina Stamenković!

| Vijesti |
About The Author
-