Ova bh. glumica je bivša Čolina ljubav: Rijetko govori o njoj, ali joj je posvetio pjesmu… Bila je jedna od najljepših Sarajki

To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču…

 

 

Zdravko Čolić sretno je oženjen Aleksandrom već skoro dvije decenije, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

 

No, ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema riječima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu dolijeteli na koncertima odavno je prestao da broji, piše Pulsonline.

 

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, bh. glumici Jasni Orneli Bery, rijetko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se kao jako mladi zaljubili u Sarajevu.

 

– Uvijek će biti dio mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

 

jasna-beri

 

Ona je u vrijeme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvijezdu filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Angelina Jolie.

 

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao – rekla je Jasna.

 

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču.

 

jasna-ornela-beri

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Ova bh. glumica je bivša Čolina ljubav: Rijetko govori o njoj, ali joj je posvetio pjesmu… Bila je jedna od najljepših Sarajki

| FOTO/VIDEO, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-