SVEKAR UBIJENE SRBIJANSKE PJEVAČICE IMA NOVE DOKAZE: „Na Jeleni je pronađeno ukupno pet DNK uzoraka od tri različite osobe…“

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice “Granda” Jelene Marjanović (33) i otac Zorana Marjanovića (40), optuženog za njeno ubistvo, oglasio se poslije podizanja treće po redu optužnice protiv Zorana i istakao da je na lešu njegove snahe pronađeno pet nepoznatih DNK tragova.

 

 

Vladimir je na svom Facebook profilu „okačio“ nekoliko postova u kojima je jasno aludirao na to da njegov sin nije ubio svoju suprugu.

 

– Na patici i na levoj obali su dva DNK, na vešu i trenerci, kao i na prstu, sa kog su ubice skinule burmu. Ukupno pet DNK, od tri različite nepoznate osobe – napisao je Vladimir.

 

Za oca optuženog Zorana sporno je i to što “nije ispitano kretanje svih prisutnih na nasipu, kao ni njihov DNK.

 

Iako Vladimir u tužilaštvu nije želio da svjedoči, prvi je u javnosti iznio teoriju o tome da je njegovu snahu ubio tajkun.

 

– Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao.

 

Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! – ispričao je medijima Vladimir nakon što je njegov sin bio uhapšen u septembru 2017. godine.

 

(Espreso.rs)

SVEKAR UBIJENE SRBIJANSKE PJEVAČICE IMA NOVE DOKAZE: „Na Jeleni je pronađeno ukupno pet DNK uzoraka od tri različite osobe…“

About The Author
-