GOVEDARICA NE POPUŠTA DODIKA: “Obećao je svašta i Zapadu i Istoku. Nekog će morati da prevarii…”!

“Svim tim odlukama je kumovao Milorad Dodik a sada bi zbog svojih postupaka da uvlači u problem i narod i Republiku Srpsku. I Zapadu i Istoku je svašta obećao i nekoga će morati da prevari ali Republika Srpska ne smije da bude njegova lična moneta kojom se kusuraju velike sile”, naglasio je Govedarica.

 

 

– Кada govorimo o otetim nadležnostima Republike Srpske onda moramo da budemo iskreni pa reći da ni jedna nadležnost nije oteta već su je srpski predstavnici prihvatali prije ili kasnije”, kazao je bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, reagujući na Dodikovu tvrdnju da će sa nivoua BiH vratiti otete nadležnosti Republike Srpske uokoliko ne bude formirao Vijeće ministara.

 

 

Govedarica je kazao da su Dodik i njegova partija bili poklopac svakom loncu takvih udara na Republiku Srpsku od strane međunarodne zajednice.

 

“Svim tim odlukama je kumovao Milorad Dodik a sada bi zbog svojih postupaka da uvlači u problem i narod i Republiku Srpsku. I zapadu i istoku je svašta obećao i nekoga će morati da prevari ali Republika Srpska ne smije da bude njegova lična moneta kojom se kusuraju velike sile”, naglasio je Govedarica.

 

Dodik je, kaže Govedarica, kukavica, manipulator i blefer koji je pokazao nekada ranije kako se završavaju ovakve njegove inicijative.

GOVEDARICA NE POPUŠTA DODIKA: “Obećao je svašta i Zapadu i Istoku. Nekog će morati da prevarii…”!

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-