NAPAD NA MIROSLAVA ILIĆA: Polili mu kuću BENZINOM, pokušali da je ZAPALE, očevidac otkrio sve DETALJE

Čuo sam ga kako viče “Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čovjeku kuću benzinom?!” Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbježala”, rekao je komšija.

 

 

Miroslavu Iliću navodno su pokušali da zapale kuću u Mrčajevcima, a sve je vidio njegov komšija u selu.

 

Kako kaže komšija, trojica momaka su nosila kanistere sa benzinom i upaljače.

 

– Vidio sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su htjeli sve da spale. Srećom, sve je vidio još jedan komšija i izletio napolje. Čuo sam ga kako viče “Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čovjeku kuću benzinom?!” Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbježala”,  rekao je komšija.

 

– Izbjegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorjelo. Svarno ne znam ko bi Miroslavu htio da naudi, i to ovde u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovde, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cijene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbjegnut je požar što je najvažnije – završava komšija priču za “Skandal”.

NAPAD NA MIROSLAVA ILIĆA: Polili mu kuću BENZINOM, pokušali da je ZAPALE, očevidac otkrio sve DETALJE

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-