VUČIĆEV MINISTAR UZBURKAO DUHOVE: „Nekome smeta saradnja Srbije i Republike Srpske, ali GRANICE VIŠE NE POSTOJE, sve ono što činite u…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević rekao je da nekima smeta saradnja Republike Srpske i Srbije, ali da granice više ne postoje.

 

 

“To je pitanje za njih, zašto im smeta saradnja.

 

Mi gledamo naša posla.

 

Nama je važno da se paralelno razvija i Republika Srpska i Srbija, jer to je u interesu naših građana.

 

Nama je vrlo bitno, kada je riječ o investicijama, da neke od njih budu pozicionirane prvo tako da mogu da rade i ljudi iz Srpske”, istakao je Đorđević.

 

On je dodao da je Srbija usmjerena i uperena pogledom u Republiku Srpsku, jer joj je veoma važno da Republika Srpska bude jaka, a njeni građani da uživaju sve privilegije.

 

“Republika Srpska je u srcu svakog građanina Srbije. Kao što i srpski član Predsjedništva BiH kaže vi ste pogledom usmjereni ka Srbiji, a od kada je na čelo Srbije došao Aleksandar Vučić ta situacija je umnogome promijenjena na bolje”, rekao je Đorđević.

 

“Zato se naša ljubav ne mjeri finansijskim sredstvima koja dajemo. Primjereno i prirodno je da Srbija pomaže srpski narod, ma gdje se on nalazi. To je najmanje što možemo da učinimo.

 

Sve ovo što činite u Istočnom Sarajevu i u cijeloj Srpskoj jeste kao da činite i za nas. Bitno nam je da budete marljivi i možda ne vidite koliko ste izgradili, ali mi koji s vremena na vrijeme dođemo vidimo velike promjene”, kaže Đorđević.

VUČIĆEV MINISTAR UZBURKAO DUHOVE: „Nekome smeta saradnja Srbije i Republike Srpske, ali GRANICE VIŠE NE POSTOJE, sve ono što činite u…

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-