CIJELA SRBIJA U SUZAMA, OBJAVLJENO KO JE POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Porodica u žalosti, ostao mrtav NA LICU MJESTA

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio oko 4 sata u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perać (31), objavljeno je na Fejsbuk stranici Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje.

 

 

Kolege vozači se opraštaju od mladog Bojana, navodeći da je velika tuga to što se dogodilo.

 

Kako se piše na stranici, Bojan je po zanimanju bio pekar, a od 2018. godine je radio kao vozač autobusa. Završio je Hemijsko- prehrambenu tehnološku školu.

 

Podsjetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu u kojoj je na licu mesta stradao vozač GSP-a, a povrijeđeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

 

2139849-untitled11111-ff
foto: Printscreen

 

– Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta – navodi se u saopštenju GSP “Beograd”.

 

1
foto: Kurir.rs

 

GSP “Beograd” je izrazilo najdublje saučešće porodici nastradalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život, i želi brz oporavak povrijeđenima.

 

Izvor: Kurir.rs

CIJELA SRBIJA U SUZAMA, OBJAVLJENO KO JE POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Porodica u žalosti, ostao mrtav NA LICU MJESTA

| Crna hronika, FOTO/VIDEO, Slider, Vijesti |
About The Author
-