TRI PORODICE ZAVIJENO U CRNO, STRAŠNA TRAGEDIJA KOD PAZARA: Čovjek sahranjuje drugog sina, stradalog u saobraćajki…

Demir Smajović (22), Almir Sulejmanović (24) i Džamil Nuradinović (23) nastradali su, dok se Džan D. (26) bori za život nakon što su se dva automobila sudarila u Novom Pazaru.

 

 

Puna četiri sata su u noći između subote i nedelje novopazarski vatrogasci-spasioci, posle udesa na magistrali Novi Pazar – Ribariće, sekli i rastavljali dva automobila kako bi iz njih izvadili trojicu poginulih momaka iz ovog grada i još četvoricu teže i lakše povređenih!

 


FOTO: RTV NOVI PAZAR

 

U jezivom sudaru “audija A6” i “opel astre” poginuli su Demir Smajović (22), koji je bio za volanom “audija”, kao i Almir Sulejamović (24) i Džamil Nuradinović (23), koji su bili u “opelu”. Džan D. (26), koji je bio u “audiju”, bori se život u KC Kragujevac, dok su teže povrede zadobila još trojica mladića.

 

poginuli džamil nuradinović i almir sulejmanović

POGINULI DŽAMIL NURADINOVIĆ I ALMIR SULEJMANOVIĆ 
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Blaga krivina

 

Kako saznajemo, “audi A6” kretao se magistralom iz pravca Novog Pazara ka Ribariću.

 

– U blagoj desnoj krivini u naselju Lukare “audi” je, po svemu sudeći, izašao iz svoje trake i svom silinom udario u “opel”. Poginuli Smajović je sa još trojicom mladića navodno krenuo u Ribariće da nekim prijateljima odnese vizire, dok su se trojica mladića iz “opela” kretala ka Pazaru – kaže naš izvor.

 

poginuli demir smajlović

POGINULI DEMIR SMAJLOVIĆ
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Prema njegovim rečima, na mesto nesreće došao je i otac poginulog Smajovića.

 

– Kukao je iz glasa kad je shvatio da je njegov sin stradao, a onda je počeo da se raspituje ko je još poginuo u udesu, nije prestajao da plače – pričao je juče jedan od očevidaca. Scena na licu mesta i juče je bila stravična. Izgužvana hauba “opel astre”, razbacani viziri, polomljeni branici, svuda okolo prosuto ulje i na jednom mestu veliki sklop zupčanika iz menjača jednog od automobila svedočili su o silini sudara.

 

– Video sam Demira možda pola sata pre udesa. Rekao mi je da idu do Ribarića da se provozaju. Bili su raspoloženi, nasmejani. Umalo i ja nisam krenuo sa njima. Pola sata posle ponoći otvorim internet, vidim vesti, Demir i još neki momci izginuli. Zovem jednog prijatelja koji je bio sa Demirom – ne javlja se, zovem drugog – nedostupan. U trenutku sam pomislio da su svi stradali – ispričao je prijatelj poginulog Demira.

 

olupina od automobila
OLUPINA OD AUTOMOBILA
FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

 

Izjavljuju saučešće

 

Ispred kuće Smajovića u centru Novog Pazara bilo je mnogo ljudi koji su dolazili da izraze saučešće nesrećnom ocu. Demir je, pričali su juče u gradu, bio divan mladić, sa ocem je od malih nogu radio u prodavnici na pijaci, imali su svoju proizvodnju kesa.

 


FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

 

– Kako shvatiti da Demira više nema, koja teška sudbina – rekao nam je prijatelj porodice.

 


FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

 

Komšije, rođaci i prijatelji juče su dolazili i ispred kuće porodice Nuradinović. Neki mladići i devojke stajali su na ulici ispred i plakali. Almir Sulejmanović radio je u gradu kao konobar.

 


FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

 

Brojke

x 4 sata vatrogasci izvlačili povređene i poginule x 2 osobe poginule u “opelu” x 1 mladić stradao u “audiju” x 4 osobe povređene

Zla sudbina

Sahranjuju i drugog sina

Kako su ispričali prijatelji nastradalog Džamila Nuradinovića, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila njegovu porodicu. Naime, pre sedam-osam godina, takođe u saobraćajnoj nesreći, život je izgubio Džamilov stariji brat.

Trojica povređenih

Imaju prelome i nagnječenja

Jedan od teško povređenih mladića primljen je u bolnicu sa teškim povredama glave, unutrašnjim krvarenjem, nagnječenjem pluća i slezine i prelomom butne kosti. Juče rano ujutru prebačen je u KC Kragujevac. Drugi momak iz “audija” ima prelom nadlaktice i prelom butne kosti. Treći povređeni, koji ima 20 godina, ima nešto lakše povrede – saopšteno je juče u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

 

Kurir.rs – Zoran Šaponjić – Foto: RTV Novi Pazar, Privatna Arhiva ,Zoran Šaponjić

TRI PORODICE ZAVIJENO U CRNO, STRAŠNA TRAGEDIJA KOD PAZARA: Čovjek sahranjuje drugog sina, stradalog u saobraćajki…

| Crna hronika, FOTO/VIDEO, Slider, Vijesti |
About The Author
-