OSJETILI SU ČUDAN MIRIS, A ONDA SU POČELI DA POVRAĆAJU KRV: Na medenom mjesecu mladoženja se odmah razbolio, a nevjesta je PREMINULA

Policija Šri Lanke zabranila je britanskim mladencima da se vrate kući, nakon što je nevjesta preminula od dehidracije na medenom mjesecu.

 

 

Kilan Čandarija (33) i njegova mlada Ušeila Patel (31) vjenčali su se 19. aprila u Brentu, u sjevernom dijelu Londona, a na medeni mjesec otišli su na Šri Lanku 23. aprila na dvije nedjelje. Na aerodromu “Hitrou” u Londonu kupili su votku i “sprajt”, a kad su stigli u obalski grad Gali, odsjeli su u hotelu “Amari” sa pet zvijezdica.

 

Čim su ušli u sobu Kilan je osetio neki čudan miris. Hotelsko osoblje je došlo da počisti, a kad su izašli iz sobe, on i Ušeila su podijelili sendvič i čips. Ubrzo potom im se slošilo. Kilan je naveo da su oboje dobili temperature i povraćali krv.

 

Par je pozvao pomoć oko 3.00 ujutro i hotelsko osoblje ih je prevezlo u bolnicu. Ušeila je preminula u gradskoj bolnici Karapitija, a u smrtovnici se navodi da je uzrok dehidracija i povraćanje. Iako su prethodni izvještaji ukazivali na trovanje hranom, portparol hotela je izjavio da su oni dobili priznanje prošlog mjeseca za bezbjednost hrane.

 

ede

*FOTO: KHILAN CHANDARIA AND USHEILA PATEL / FACEBOOK

 

 

U toku je istraga hrane koji je par kupio van hotela i konzumirao, prenio je “Dejli mejl”.

 

Par se upoznao preko sajta “Tinder”, a 2016. su izašli na prvi sastanak. Zvanično su počeli da se zabavljaju u martu ove godine, a dvije godine kasnije Kilan je zaprosio Ušeilu. On sada ne može da napusti Šri Lanku dok traje istraga, iako nije osumnjičen niti uhapšen. Kilanova majka je rekla da je njen muž otišao na Šri Lanku da bude sa sinom.

 

– Moj sin je takođe bolestan, nije mu dobro – rekla je Kilanova majka.

 

Kilan je rekao da ga vlasti ne tretiraju kao osumnjičenog, ali ni kao žrtvu.

 

– I dalje razgovaram sa Ušeilom noću kad pogledam u zvijezde. Trebali smo da budemo zajedno do kraja života – očajan je on.

OSJETILI SU ČUDAN MIRIS, A ONDA SU POČELI DA POVRAĆAJU KRV: Na medenom mjesecu mladoženja se odmah razbolio, a nevjesta je PREMINULA

| Crna hronika, FOTO/VIDEO, Slider, Vijesti |
About The Author
-