NAKON BRUTALNOG NASRTAJA NA STARCA, BANJALUČKA POLICIJA NAPALA MEDIJE: “On je povrijedio policajca, nemojte manipulisat…

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka večeras su lišili slobode lice čiji su inicijali B.B. /66/ iz Mrkonjić Grada, jer je odbilo da pokaže lična dokumenta prilikom pokušaja policijskih službenika da ga legitimišu, rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

 

 

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Bruni Batiniću.

 

U Policijskoj upravi Srni je rečeno da je ovo lice večeras oko 19.40 časova na Trgu Bana Milosavljevića u Banjaluci odbilo da postupi po zakonitom naređenju policije, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor, te je jedan policijski službenik tom prilikom zadobio povrede.

 

 

Povodom pisanja pojedinih medija u vezi sa ovim događajem, iz policije apeluju na novinare da prestanu da zloupotrebljavaju činjenično stanje.

 

– Mediji treba da rade svoj posao u skladu sa normama profesije a ne da manipulišu činjenicama, šire neistine i iznose grube dezinformacije.

 

Pri tome posebno treba da imaju u vidu da je jedan pripadnik policije zadobio povrede – naglašavaju iz policije.

 

Snimak akcije banjalučke policije možete pogledati u nastavku, pa sami procijenite ko manipuliše činjenicama.

 

Pogledajte video:

 

Hunta premlaćuje i hapsi mirne građane

Lukačeva Hunta premlaćuje i hapsi mirne građane

Gepostet von Slobodan Vaskovic am Donnerstag, 20. Juni 2019

NAKON BRUTALNOG NASRTAJA NA STARCA, BANJALUČKA POLICIJA NAPALA MEDIJE: “On je povrijedio policajca, nemojte manipulisat…

About The Author
-