STRAVIČNO; TIJELO MLADIĆA PRONAĐENO U BUNARU: Mještani tvrde da je Aleksandar…

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo mladića otkriveno je nakon što je njegovu lokaciju nekome u zatvoru otkrio Obrenovčanin R. V. koji se već dva mjeseca nalazi u pritvoru.

 

 

Tijelo Aleksandra Ranđelovića, čiji je nestanak prijavljen još na proljeće ove godine, pronađeno je prošle nedelje u bunaru u vikend naselju Konatice kod Obrenovca.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo mladića otkriveno je nakon što je njegovu lokaciju nekome u zatvoru otkrio Obrenovčanin R. V. koji se već dva mjeseca nalazi u pritvoru.

 

 

Kako Blic nezanično saznaje, misteriozni nestanak Aleksandra Ranđelovića razriješen je tek prošle nedjelje, nakon što je R. V., koji se jedno vrijeme takođe vodio nestao, a koji je prije dva mjeseca uhapšen i nalazi se u pritvoru, nekome ispričao gdje se nalazi Ranđelovićevo tijelo.

 

 

Kome je tačno R. V. otkrio ovu jezivu tajnu za sada nije poznato, ali je informacija došla do policije, koja je odmah otišla u selo Konatice kod Obrenovca da provjeri da li su ti navodi tačni.

 

 

U jednom bunaru u ovom selu zaista su pronašli tijelo muškarca u poodmakloj fazi raspadanja.

 

 

Pojedini mještani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo tijelo pronađeno iskasapljeno i odsječenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je tijelo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

 

 

Kako saznajemo, na licu mjesta nije bilo moguće utvrditi da li je mladić ubijen ili je preminuo na neki drugi način te je R. V. njegovo tijelo bacio u bunar kako bi ga se otarasio.

 

 

Mještani su za Srpski telegraf ispričali da ih je jeziv prizor šokirao, i da su Aleksandar i R. V. jedno vrijeme živeli zajedno u Aleksandrovoj kući u ovom selu.

 

 

– R. V. je tog muškarca bacio u bunar kod jedne oronule kuće u gornjem dijelu Konatica. Navodno je Aleksandar živeo kod njega u Obrenovcu neko vrijeme – kaže mještanka Konatica i dodaje da osumnjčenog poznaje odmalena i tvrdi da je narkomanski zavisnik.

 

 

Ona tvrdi da je R. V. odrastao u Konaticama kao jedinac u majčinoj kući, u koju se doselio njegov otac prije nego što se R. V. rodio.

 

 

– Bio je dobar dečko, ali mu je majka rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva i pogrešnih navika i droge. Otac mu je poslije umro, a on je prije četiri, pet godina prodao kuću i otišao iz Konatica. Živeo je po Obrenovcu privatno. U jednom momentu sam pomislila da se popravio i da više nema loše navike kad sam ga vidjela da radi kao kondukter u autobusu. Međutim, poslije nekog vremena sam vidjela da je opet zagazio u poroke – tvrdi bivša komšinica R. V.

STRAVIČNO; TIJELO MLADIĆA PRONAĐENO U BUNARU: Mještani tvrde da je Aleksandar…

| Crna hronika, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-