JEDNA OD PRIČA ZA KOJU SMO ZNALI: OGLASILI SE IZ FONDACIJE TIJANA JURIĆ O HAPŠENJU UČITELJA GLUME MIROSLAVA ALEKSIĆA

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić oglasio se povodom privođenja poznatog učitelja glume Miroslava Aleksića zbog silovanja.

 

 

Jurić je na Facebooku napisao da je priča da Aleksić zlostavlja i seksualno iskorišćava svoje učenice bila poznata i toj fondaciji.

 

Jedna od priča za koju smo znali. Treba da smo kao društvo ponosni na djevojke koje su imale dovoljno hrabrosti da ne šute o onome kroz šta su prošle za vrijeme svog školovanja – napisao je Jurić, prenosi B92.

 

Podsjetimo, poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

 

Poznata glumica Milena Radulović u ispovjesti koju je dala za taj list ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

 

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – rekla je Milena Radulović.

 

Kako kaže, taj događaj je za nju predstavljao veliki šok.

 

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubjeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom. To je za mene bila druga porodica – navodi ona.

 

Kaže da nije jedina, već da postoji još pet devojaka, od kojih su neke i maljoletne, koje su ga prijavile policiji.

 

(B92)

JEDNA OD PRIČA ZA KOJU SMO ZNALI: OGLASILI SE IZ FONDACIJE TIJANA JURIĆ O HAPŠENJU UČITELJA GLUME MIROSLAVA ALEKSIĆA

| Intervju, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-